fbpx
Pišite nam
KONTAKT

Potrebujete o
sončnih
elektrarnah
več informacij?

Za vas redno objavljamo zanimive vsebine.

novosti
Podrobno
Modra številka
//Blog

Priklopi sončnih elektrarn ponovno nemoteni

Priklopi sončnih elektrarn ponovno nemoteni   V letošnjem letu se trg elektrarn sooča s številnimi izzivi – po prilagoditvi na nove delovne razmere ob izbruhu epidemije, je sledila še presenetljiva novica družbe SODO. Zaradi posodobljenih predpisov in zahtev so začasno prekinili priklope novih sončnih elektrarn. A brez skrbi, zapleti so že rešeni! Ministrstvo za infrastrukturo..

Več
  • 6 views
  • 0 Comment

Izkoristite poletne dni za razmislek o postavitvi sončne elektrarne

Izkoristite poletne dni za razmislek o postavitvi sončne elektrarne   Poletje je čas za razmislek, sveže ideje in načrtovanje novih projektov. Prve dopustniške dni prija uživanje in sproščanje, zatem pa se veliko ljudi sprašuje, kaj naj počnejo. Želite uresničiti premišljen, okolju prijazen in stroškovno učinkovit projekt? Izberite postavitev sončne elektrarne. Od ideje do realizacije vas..

Več
  • 18 views
  • 0 Comment

Sončna elektrarna – prodaja elektrike | Novi predlog zakona

4. junija, 2021Kategorija : Objave

Prodaja elektrike sončne elektrarne – unovčitev viškov   Ministrstvo za infrastrukturo je predstavilo nov predlog zakona, ki predvideva možnost prodaje viškov električne energije, proizvedene iz samooskrbnih sončnih elektrarn. To je dobra novica tako za lastnike samooskrbnih sončnih elektrarn, kot tudi za tiste, ki o njeni postavitvi še razmišljate. Prav tako se obetajo spremembe tudi na..

Več
  • 64 views
  • 0 Comment

Želite v sončno prihodnost z minimalnimistroški električne energije?

© Moja elektrarna 2017 / Vse pravice pridržane.

KONTAKT
Zapri