fbpx
Pišite nam
KONTAKT

Potrebujete o
sončnih
elektrarnah
več informacij?

Za vas redno objavljamo zanimive vsebine.

novosti
Podrobno
Modra številka
//Blog

Drži, da sončne elektrarne pozimi ne delujejo?

Spomini na hladne dni, nižje temperature in pobeljene ulice bodo kmalu postali več kot samo spomini. Zakorakali smo v hladnejši del leta, ko so dnevi krajši, sončne svetlobe je manj, mi pa več časa preživimo v toplini doma in ustvarjamo dobrote v kuhinji, beremo knjige, si pogledamo kakšen dober film … in za vse to..

Več
  • 41 views
  • 0 Comment

Kako sončne elektrarne zaščititi pred neugodnimi vremenskimi vplivi

Kaj je pomembno pri zavarovanju sončne elektrarne, da se zavarujemo pred izpadi delovanja in nevarnostmi v primeru poškodb zaradi toče, viharja, udara strele ali požara, nam je pojasnil predstavnik podjetja, ki je v Sloveniji priznano avstrijsko proizvodno podjetje fotovoltaičnih modulov zastopa že vrsto let. Skupaj s podjetjem Enertec d.o.o. iz Maribora pa že vrsto let..

Več
  • 3.872 views
  • 0 Comment

Donosnost investicije za sončne elektrarne

Večina investitorjev se sprašuje kakšna je cena ter koliko sončna elektrarna prihrani. Odgovore nam je pojasnil predstavnik podjetja Enertec, Peter Kumer, soustanovitelj blagovne znamke Moja elektrarna, ki pove, da količina električne energije, ki jo proizvede posamezna sončna elektrarna zavisi predvsem od lokacije objekta, orientacije in naklona strehe. Če vzamemo povprečno lokacijo hiše, ter ne povsem..

Več
  • 3.819 views
  • 0 Comment

Želite v sončno prihodnost z minimalnimistroški električne energije?

© Moja elektrarna 2017 / Vse pravice pridržane.

KONTAKT
Zapri