fbpx
Pišite nam
KONTAKT

Potrebujete o
sončnih
elektrarnah
več informacij?

Za vas redno objavljamo zanimive vsebine.

novosti
Podrobno
Modra številka
//Blog

Največje sončne elektrarne po svetu

Solarna energija je ena najhitreje rastočih gospodarskih panog na svetu. Razlog je ta, da postaja vse bolj cenovno dostopna, tistim, ki jo uporabljajo, pa prinaša visoke prihranke in kar je najpomembneje, popolno energetsko neodvisnost. Država, ki na tem področju dela največje preboje je Kitajska, saj zagotavlja kar 2/3 vse proizvedene energije s pomočjo sonca. Za..

Več
  • 5 views
  • 0 Comment

Sončna elektrarna za samooskrbo v 6 korakih!

Lastna sončna elektrarna? Zakaj pa ne! Sončna elektrarna na domači strehi ni tako nedosegljiva, kot se morda zdi na prvi pogled. Predstavlja eno bolj donosnih naložb, česar se zaveda tudi vse več posameznikov. Samo v letu 2019 smo v shemo za samooskrbo vključili skoraj 2.500 sončnih elektrarn v skupni moči 30,68 MW, kar je, glede..

Več
  • 278 views
  • 0 Comment

Drži, da sončne elektrarne pozimi ne delujejo?

Spomini na hladne dni, nižje temperature in pobeljene ulice bodo kmalu postali več kot samo spomini. Zakorakali smo v hladnejši del leta, ko so dnevi krajši, sončne svetlobe je manj, mi pa več časa preživimo v toplini doma in ustvarjamo dobrote v kuhinji, beremo knjige, si pogledamo kakšen dober film … in za vse to..

Več
  • 1.146 views
  • 0 Comment

Želite v sončno prihodnost z minimalnimistroški električne energije?

© Moja elektrarna 2017 / Vse pravice pridržane.

KONTAKT
Zapri