fbpx
Pišite nam
KONTAKT

Potrebujete o
sončnih
elektrarnah
več informacij?

Za vas redno objavljamo zanimive vsebine.

novosti
Podrobno
Modra številka
//Blog

Na to morate biti pozorni, ko načrtujete sončno elektrarno!

9. marca, 2021Kategorija : Objave

Na to morate biti pozorni, ko načrtujete sončno elektrarno!   S sončno elektrarno ne bomo nekaj dobrega naredili samo za okolje, ampak tudi za družinski proračun. Če bomo projekt zaupali strokovnjakom, bomo investicijo lahko odplačevali s prihranki, ki jih bo sončna elektrarna ustvarjala na mesečni bazi. Slovenija je dežela z velikim številom sončnih ur, v..

Več
  • 87 views
  • 0 Comment

Obstaja povezava med Covid-19 in podnebnimi spremembami?

9. marca, 2021Kategorija : Objave

Obstaja povezava med Covid-19 in podnebnimi spremembami?   V reviji Science of the total Environment, so trije avtorji, ki prihajajo s priznanih svetovnih univerz, pred kratkim objavili študijo, v kateri so iskali korelacijo med podnebnimi spremembami in nastankom novega koronavirusa COVID-19, ki je prizadel ves svet.   Raziskava je potekala na jugu Kitajske, in sicer..

Več
  • 81 views
  • 0 Comment

Življenje brez električne energije

9. marca, 2021Kategorija : Objave

Življenje brez električne energije   Življenja brez električne energije si preprosto ne znamo več predstavljati. Od nje smo odvisni na prav vsakem koraku. Kako zelo se zavedamo šele, ko zaradi izpada ob vzdrževanih delih ali popravil na omrežju, brez nje ostanemo kakšno uro … Slovenska družina v povprečju letno porabi okrog 4.000 kWh električne energije…

Več
  • 96 views
  • 0 Comment

Želite v sončno prihodnost z minimalnimistroški električne energije?

© Moja elektrarna 2017 / Vse pravice pridržane.

KONTAKT
Zapri