×

PE Center za sončno prihodnost – Maribor
Ulica borcev 58,
2000 Maribor
info@moja-elektrarna.si

PE Center za sončno prihodnost - Brnik
Zg. Brnik 390,
4210 Brnik
info@moja-elektrarna.si

Modra številka

080 23 90

OMEJENO SOGLASJE
razlog za razočaranje?
NIKAKOR, rešitve
so na dlani

Omejeno soglasje za sončno elektrarno, ki na prvi pogled deluje kot ovira za popolno samooskrbo, lahko z ustreznimi koraki postane zadovoljiva rešitev. Ključ do dosega skorajšnje 100 % samooskrbe kljub omejitvam je HIBRIDNA SONČNA ELEKTRARNA, ki združuje sončno elektrarno z večnamenskim baterijskim hranilnikom.

Hibridna sončna elektrarna rešitev za OMEJENO SOGLASJE

Za najbolj učinkovito rešitev hibridne sončne elektrarne je potrebno pravilno razmerje solarnih panelov in baterijskih hranilnikov.

Na ta način ste lahko

samooskrbni
tudi do 100%

Za optimalno razmerje med investicijo in povračilno dobo je potrebno narediti natančne izračune vaše porabe in ustrezno nastaviti velikost sončne elektrarne in baterijskih hranilnikov glede na omejeno soglasje.

Prednosti in rešitve,
ki jih ponuja Hibridna sončna elektrarna

Hibridna sončna elektrarna ni zgolj nadomestek klasične sončne elektrarne za tiste z omejenim soglasjem, ampak ima specifične prednosti, ki jih klasična ne nudi. Te prednosti so razložene v spodnjem primeru.

Z lastno razvitim simulatorjem do optimalne rešitve?

Za maksimalen izkoristek sončne elektrarne pri omejenem soglasju je potreben celovit pristop. To vključuje analizo porabe električne energije, vaših želja in omejitev soglasja. Pri izračunu je ključen naš lastno razvit simulator, ki upošteva vse pomembne parametre za pripravo optimalnih rešitev. Rezultate simulatorja dopolnimo z ogledi na vaši lokaciji in jih združimo v študijo, ki nudi najboljšo rešitev za vaš primer.

Oddajte Povpraševanje, vse ostalo prepustite nam

Izpolnite spodnji obrazec in ga pošljite v povpraševanje. V nadaljevanju pričakujte klic našega komercialista, s katerim se boste dogovorili o naslednjih korakih, potrebnih v začetni fazi vašega projekta. Naša zaveza je, da se bomo maksimalno potrudili in vaš primer rešili v vaše zadovoljstvo.

    VNESI PODATKE:
    Izberite letno porabo električne energije v kWh: