fbpx
Pišite nam
KONTAKT

Vzdrževanje
SONČNIH ELEKTRARN
Sledimo
TRAJNOSTNIM VIZIJAM!

Stalna skrb in nadzor nad elektrarno

Preventivni pregledi na lokaciji, v skladu z veljavnimi predpisi

Zagotavljamo vam 15-letno garancijsko dobo!

Vzdrževanje sončnih elektrarn

Vse energetske naprave morajo ob uporabi ali svojem delovanju delovati brezhibno. To velja tudi za sončne elektrarne ne glede na velikost in vrsto delovanja. Sončne elektrarne so izpostavljene vsem vremenskih vplivom, učinkovitost pretvorbe energije sonca v električno energijo mora biti zato v vseh pogojih najvišja.

Brez nadzora in pregleda nad delovanjem elektrarne ter preventivnega vzdrževanja lahko učinkovitost delovanja s časom upada, kar lahko povzroči tudi trajne posledice na delovanju ali nezgoden slučaj v obliki okvare ali požara.

Da elektrarna dosega najvišjo učinkovitost, je za to potrebna stalna skrb in nadzor nad elektrarno, izvajati preventivne preglede na lokaciji, v skladu z veljavnimi predpisi.

 

Podjetje Enertec d.o.o. ima bogate izkušnje s področja vzdrževanja sončnih elektrarn in omogoča celovito rešitev za najučinkovitejše obratovanje vseh vrst in velikosti sončnih elektrarn. Naša odgovornost pri tem je, da prenesemo skrb za brezhibno delovanje vaše elektrarne na nas. Nenehno sledimo dovršenim rešitvam storitev, smo stalno v stiku z napredkom tehnologije in tako pripravljeni vsak dan znova, na jutri.

Vzdrževanje naprave za samooskrbo

Vzdrževanje večjih sončnih elektrarn

ZANESLJIVOST DELOVANJA SONČNE ELEKTRARNE

24/7 NADZOR DELOVANJA SONČNE ELEKTRARNE

USPEŠNOST REŠEVANJA ŠKODNIH PRIMEROV

TVEGANJE

NAJPOGOSTEJŠE NAPAKE IN OKVARE

Sončnih elektrarn

Pogorel priključek
Pogorel priključek
Lom modula
Lom modula
Pogoreli konektor
Pogoreli konektor
Počeno steklo
Počeno steklo

© Moja elektrarna 2017 / Vse pravice pridržane.

KONTAKT
Zapri