fbpx
Pišite nam
KONTAKT
pomakni navzdol
nazaj domov
Modra številka

Poskrbimo za najvišjo varnost vaše sončne
elektrarne in prevzamemo skrb za delovanje.

Vzdrževanje naprave
za samooskrbo

Naprava za samooskrbo omogoča prihranek stroška električne energije gospodinjskim in malim poslovnim odjemalcem, da tekom leta iz omrežja prejeto in kot presežek oddane energije čim bolj kompenzirajo. Takšna naprava mora biti izvedena tehnično brezhibno in v skladu z Uredbo o samooskrbi. Praviloma so te naprave manjših moči, vključene v interno hišno inštalacijo odjemalca, a vendar lahko tokovi v električni napeljavi v sončnem vremenu dosegajo dlje časa višje vrednosti, zato so kontaktni spoji, razdelilne omarice in inštalacije pod večjo obremenitvijo dlje časa.

Naprava mora tako dosegati najvišjo varnost, zato je pomemben stalen nadzor nad njenim delovanjem. Za varno obratovanje naprave je odgovoren lastnik naprave, a v primeru nedelovanja, okvar komponent ali morebitnih drugih nezgod, lastnik potrebuje zanesljivega partnerja.

Moja elektrarna poskrbi za najvišjo varnost vaše sončne elektrarne in prevzame skrb za delovanje. Strokovno usposobljena ekipa vzdrževalcev poskrbi za nadzor, preventivni pregled in odpravo napak.

 

Vzdrževanje, monitoring in zavarovanje

Vzdrževalni paket

Vzdrževalni paket »Vzdrževanje, monitoring in zavarovanje – Moja Elektrarna« vsebuje vso potrebno skrb za varno in uspešno obratovanje naprave za samooskrbo:

  • Preventivni strokovni pregledi zajema celovit pregled vseh komponent elektrarne in njenih napeljav, fizična kontrola povezav in spojev po kontrolnih točkah,
  • Dnevno spremljanje in nadzor elektrarne,
  • Zavarovanje vseh sestavnih delov naprave pred osnovnimi nevarnostmi (vihar, toča, požar,…) kot tudi strojelom. Ni potrebe po dodatnem zavarovanju ob hiši.

Naše stranke imajo neprekinjenem vzdrževanju brezplačno 15-letno garancijo na celotno napravo od pričetka obratovanja.

Da elektrarna dosega najvišjo učinkovitost, je za to potrebna stalna skrb in nadzor nad elektrarno, izvajati preventivne pregled, opravljanje meritev inštalacij in strelovodnih napeljav v skladu z Energetskim zakonom in veljavnimi podzakonskimi akti.

Pogorel priključek
Pogorel priključek
Lom modula
Lom modula
Pogoreli konektor
Pogoreli konektor
Počeno steklo
Počeno steklo

© Moja elektrarna 2017 / Vse pravice pridržane.

KONTAKT
Zapri