×

PE Center za sončno prihodnost – Maribor
Ulica borcev 58,
2000 Maribor
info@moja-elektrarna.si

PE Center za sončno prihodnost - Brnik
Zg. Brnik 390,
4210 Brnik
info@moja-elektrarna.si

Modra številka

080 23 90

Moja
elektrarna

SONČNA ELEKTRARNA IN OSTALE
DOVRŠENE ENERGETSKE REŠITVE

0

Uspešnih projektov

Naložba za sončno prihodnost

S sončno elektrarno
do samooskrbe

Sončna elektrarna vam prinaša zagotovljene prihranke, na dolgi rok pa vam bodo hvaležni tudi okolje in prihodnje generacije.

  • Sledimo trajnostnim vizijam
  • Zaupajte izkušenim strokovnjakom
  • Dovršene rešitve nas oblikujejo

Izkoristite energijo sonca in izberite energetsko neodvisnost, hkrati pa postanite del družine MOJA ELEKTRARNA. Ta s svojimi člani navdušuje ljudi k izkoristku sončne energije in s tem omogoča lepše ter udobnejše življenje.

Celovita rešitev – vse na enem mestu

15 letna garancija na vse glavne sestavne dele sončne elektrarne

Podjetje Enertec d.o.o. z blagovno znamko Moja Elektrarna že več kot 10 let na trg prinaša napredne in celovite sončne elektrarne za okoljsko ozaveščene uporabnike. S pomočjo sončne energije in sončnih celic lahko tudi vi poskrbite za samooskrbo svojega doma z električno energijo!

- Visokokakovostne komponente
- Skrb in nadzor nad delovanjem komponent sončne elektrarne
- Preventivni pregledi na lokaciji

Zaupajte izkušenim strokovnjakom

Smo strokovnjaki za izrabo sončne energije. Že več kot 14 let skrbimo za sončno prihodnost naših strank.

Odlikujejo nas dovršene rešitve

Sodelujemo izključno z evropskimi dobavitelji modulov, podpiramo lokalne partnerje, 100% nadzor vseh procesov v hiši pa zagotavlja varnost in nenehen razvoj.

Uresničujemo trajnostno vizijo

Odgovorni želimo biti do vseh deležnikov, zato podpiramo družbeno odgovorne projekte.

Servisno vzdrževalna služba

Z lastno servisno-vzdrževalno ekipo imamo popoln nadzor pri diagnosticiranju in odpravljanju napak.

Varčen, učinkovit in okolju prijazen sistem ogrevanja

Toplotne črpalke

Toplotne črpalke predstavljajo stroškovno učinkovito, čisto in trajnostno energetsko rešitev z dolgo življenjsko dobo. So prihodnost ogrevanja, kar potrjujejo številni strokovnjaki ter številke, ki jim ni mogoče oporekati. Pozimi ogrevajo, poleti hladijo, za svoje delovanje pa uporabljajo zgolj obnovljive vire energije – zemljo, zrak ali vodo.

Izberite tisto, ki je najprimernejša za vaš dom in si zagotovite visoko kvaliteto bivanja skozi vse leto.

Toplotna črpalka v kombinaciji s sončno elektrarno je vse pogostejša izbira posameznikov, ki razmišljajo o celoviti energetski prenovi, prijazni do okolja in denarnice.

10+ let izkušenj

solarni nadstrešek ekubo s parkirnim prostorom za električno vozilo

Dovolj energije za gospodinjstvo
in polnjenje električnega avtomobila!

Solarni nadstreški

Uporabnost, sodoben dizajn in vrhunska tehnologija – vse to združujejo inovativni solarni nadstreški. Parkirni prostor za dva avtomobila, ki nudi zaščito pred vremenskimi pogoji, hkrati pa vaš dom in vaše vozilo oskrbi z električno energijo. Bificialni PV moduli zagotavljajo 30 % višji izplen, saj generirajo električno energijo tudi posredno preko odboja s spodnje strani.

Se sprašujete, kakšen je hrup toplotne črpalke? Razkrivamo vam meritve, ki jih je opravila NIJZ.
Od česa je odvisen hrup toplotne črpalke? Ljudje smo takšnemu in drugačnemu hrupu izpostavljeni skozi ves dan. Hrup nas spremlja doma, na poti v službo, na delovnem mestu, na sprehodu … težko se mu izognemo. Pri NIJZ so ga opredelili kot zvok, ki je glasen, neprijeten ali neželen in pri človeku zbuja nemir, škodi njegovemu
Označeno pod:
Toplotna črpalka znižuje obratovalne stroške vsakega objekta. Cena toplotne črpalke je odvisna od veliko različnih dejavnikov.
Predstavljajte si, da ste tik pred veliko investicijo, ki bo rešila vaše ogrevalne težave za naslednjih 20 ali 30 let. Kaj vam je v trenutku pred nakupom najpomembneje? Cena? Poprodajne aktivnosti, kot je recimo servis? Glasnost oziroma hrup? Koliko prostora zasede? Cena toplotne črpalke se lahko zelo razlikuje, koliko? Cena še zdaleč ni edini faktor,
Baterija za sončno elektrarno Tesla montirana na zunanjo steno objekta. Izjemno varna, zanesljiva, varčna in napredna. Primerna za vse tipe sončnih elektrarn.
S prehodom na čistejše vire energije postajajo baterije za sončne elektrarne vse bolj priljubljen način shranjevanja presežkov električne energije, proizvedene s pomočjo sončne elektrarne. Baterija za sončno elektrarno nameščena v gospodinjstvu, ki se napaja iz obnovljivih virov energije, zmanjšuje onesnaževanje. S tem prispevamo k energetskemu prehodu in boju proti posledicam globalnega segrevanja. Prav tako pa