fbpx
Pišite nam
KONTAKT

HRANILNIK
ELEKTRIČNE ENERGIJE
TESLA POWERWALL

Powerwall je baterijski hranilnik, ki shranjuje električno
energijo in samodejno postane vir napajanja vašega doma ob
izpadih električne energije iz omrežja.

TESLA POWERWALL
HRANILNIK ELEKTRIČNE ENERGIJE

TESLA POWERWALL

Powerwall v kombinaciji s sončno elektrarno podnevi shranjuje viške proizvedene energije, ki so vam na voljo takrat, ko jih potrebujete. S tem zmanjšate odvisnost od omrežnih virov energije. Sistem je popolnoma avtomatiziran, ki se ga enostavno namesti in ne potrebuje nobenega vzdrževanja. Svoj sistem lahko nadzorujete 24/7 od kjerkoli po svetu.

Powerwall v kombinaciji s sončno elektrarno podnevi shranjuje viške proizvedene energije, ki so vam na voljo takrat, ko jih potrebujete. Tako samodejno postane vir napajanja vašega doma tudi ob izpadih električne energije iz omrežja.

Z aplikacijo Tesla lahko v realnem času spremljate proizvodnjo in porabo električne energije v vašem domu. Preko nastavitev optimizirate vašo energetsko neodvisnost in prihranke, ter se zaščitite pred izpadi električne energije. S takojšnjimi opozorili in oddaljenim dostopom lahko nadzirate svoj sistem na daljavo.

Z enostavno namestitvijo in minimalističnim dizajnom Powerwall elegantno dopolnjuje različne arhitekturne sloge. Je popolnoma avtomatiziran sistem, ki se ga enostavno namesti na zunanji ali notranji strani in ne potrebuje nobenega vzdrževanja.

Delovanje hranilnika električne energije Powerwall skupaj s sončno elektrarno

Fotovoltaični paneli uporabnikove sončne elektrarne zajemajo sončno svetlobo in to pretvorijo v električno energijo. Nekaj proizvedene električne energije lahko uporabnik koristi za napajanje aparatov oz. naprav, preostanek neporabljene energije pa se shrani v hranilnik Powerwall.

Če se hranilnik popolnoma napolni, gre razlika ostale proizvedene energije iz sončne elektrarne lahko nazaj v električno omrežje SODO operaterja. Po sončnem zahodu fotovoltaični paneli električne energije ne proizvajajo, zato v tem času električno energijo za napajanje uporabnikovega doma zagotavlja hranilnik Powerwall.

V primeru, da se uporabnik odloči za agregacijo, se hranilnik Powerwall polni preko NGEN agregacijske platforme in sicer večinoma v nočnem času, lahko pa tudi tekom dneva. S tem je uporabniku omogočeno, da cenejšo dobavljeno energijo čez dan lahko porabi za napajanje naprav v svojem domu. Uporabnik lahko preko urnika oz. ukazov v mobilni aplikaciji nastavi, kdaj naj se to zgodi, poleg tega pa lahko preko mobilne aplikacije spremlja tudi celoten dnevnik dogodkov.

Tehnične specifikacije

TESLA POWERWALL

Uporabna kapaciteta: 13.5 kWh
Globina izpraznitve: 90%
Izkoristek: 90%
Moč: 7kW največ / 5kW obratovanje
Podprte aplikacije: Sončna elektrarna za lastno rabo, rezervna raba in off-grid način
Garancija: 10 let
Razširljivost: Do 10 Powerwallov
Temperaturno območje delovanja: -20°C do 50°C
Odpornost na vodo in prah: IP67
Dimenzija(D x Š x G): 1150 mm x 753 mm x 147 mm
Teža: 114 kg
Montaža: Talna ali stenska. V notranjih prostorih ali na prostem
Certifikati: V skladu z mednarodnimi standardi in standardi energetskega omrežja

© Moja elektrarna 2017 / Vse pravice pridržane.

KONTAKT
Zapri